Scandifasad

Välkommen till Scandifasad
Scandifasad har många års erfarenhet inom projektering, tillverkning av glaspartier som dörrar, fasader, taklanterniner, fönster, räcke, solavskärmning, skjutvik-skjutdörrar och uterum/vinterträdgårdar.

Scandifasad en SP Certifierad producent som gagnar för kvalitet. Vi arbetar enligt riktlinjerna för kvalitet- miljöprofil ISO 9001:2 och ISO 14001. Det är viktigt att värna om miljön, både lokalt och globalt. Vårt mål är att införliva minimal energiåtgång och högsta driftsäkerhet under tillverknings och montage processen.

Scandifasad tillverkar även fasadpartier, fönster och dörrar för sandwichpaneler. Vi har ett eget system av foderbildande profiler som underlättar monteringen i bygg/sandwichelementet. Våra byggsystem skapar energibesparande och ekonomiska lösningar. Scandifasads moderna lösningar förhöjer bygg & industriella byggprojekt.

Vår moderna maskinpark, breda kompetens och effektiva lager- och leveranssystem erbjuder en unik helhetslösning för Skandinaviens byggsektor inom projektering, tillverkning, leverans, montage-support och montage-entreprenad.

Scandifasad ingår även i bolagsgruppen TT www.ttshop.se ett Teknikcentrum som är huvudproducerande av SAPA: profilsystem.

Scandifasad, Auktoriserad producent av Sapa: Buildingsystem däri Hydro Building Systems Sweden AB.

Välkommen med Er förfrågan till oss på Scandifasad!

SökÖversikt

Extranät


Nyhetsbrev

Vänligen ange en korrekt e-postadress
Produkt- och branschnyheter från Scandifasad. Registrera er idag!