Profilsystem

Dörrsystem
Beskrivning
Scandifasad & Sapa Byggsystem i aluminium numera Hydro Building Systems Sweden AB innebär minimalt underhåll och pålitliga funktioner, vilket uppskattas av både fastighetsägare och boende.

Hydro Building Systems erbjuder flera designmöjligheter och passar de flesta funktioner och arkitektoniska lösningar. Vi har dörrar för alla rum.

Flexibelt, säkert och snyggt!

Ett väl genomtänkt byggsystem för dörrar kännetecknas av ett brett användningsområde med möjlighet till flera funktioner.

Våra dörrlösningar passar till kontor, sjukhus, skolor och universitet, bostadshus, industrier, förvaltningar, idrottshallar, utställningshallar, arenor och köpcentra.

  • Måttsätt, vi har inga modulmått som begränsar
  • Funktionsanpassa för skydd och säkerhet, brand och utrymning, fria öppningsmått, stabilitet, beslagning, fyllning, glas m.m.
  • Formge genom profilval, ytbehandling, beslagning, proportioner och materialval, glas eller fyllning m.m.

Systemöversikt

Våra dörrsystem bygger på en lång tradition och erfarenhet av dörrtillverkning. Alla våra profiler kan ytbehandlas genom anodisering (natur och hardoxalfärger) eller pulverlackering (NCS-S och RAL).

2074 isolerat profilsystem och 2050 oisolerat profilsystem är i sin yttre design identiska för att ge ett enhetligt uttryck åt rum som har både interiöra och exteriöra dörrar.

2060 oisolerat profilsystem är vårt starkaste profilsystem för stora belastningar. Designen skiljer sig från 2074 genom en avfasning i glasfalsen.

CS 86 energibesparande trekammarsystem, kombinerar estetisk fulländad design och hög värmeisolerad profildesign.

2074 och 2050 kan även göras som automatiska skjutdörrar och vikdörrar.

I broschyrerna vi har på vår hemsida finns bilder på dörrar.

Se länk nedan.

Klicka här för att se pdf

SökÖversikt

Extranät


Nyhetsbrev

Vänligen ange en korrekt e-postadress
Produkt- och branschnyheter från Scandifasad. Registrera er idag!