Lediga jobb

Montör Produktion Glaspartier

Montör med service/underhåll till Aluminiumpartier

Scandifasad, Ängelholm, ingår i bolagsgruppen Trädgårdsteknik AB

Just nu är vår inriktning för Scandifasad inne i en vidareutvecklande fas. Vi söker nu en duktig och engagerad montör/service/underhållstekniker. Scandifasad är en produktionsenhet som tillverkar, monterar och glasar aluminiumpartier av fabrikatet Sapa/Hydro. Företaget är beläget i Varalöv Ängelholm. Mer om oss finns att läsa på vår hemsida, www.scandifasad.se.

Om dig:
Eftersom vi är ett mindre företag är varje medarbetare en nyckelperson. Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt och effektivt men att du också är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Som person är du noggrann, engagerad och har en vilja att lära och utvecklas inom denna inriktning. Du bör ha ett tekniskt intresse och förståelse för ritningar, då våra produkter inte är några standardprodukter utan varierande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som medarbetare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara montering inom verkstad men så även en del utemontage. Tidigare erfarenhet av motsvarande tjänst är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av partimontage i aluminium, inom glasmästeri samt kunskaper i ritningsläsning.

Som montage/service/underhållsarbetare hos oss kommer dina sysslor att vara väldigt varierande. Montering av partier, service och underhåll av våra maskiner, jobba aktivt inom effektivisering av hela vår verkstad. Där mycket frihet under ansvar kommer att gälla, styra över dina egna sysslor och se vad som behöver göras. Stor del av tjänsten kommer också att vara att underlätta för våra montörer med allt som det kan gälla. Paketering av material samt förberedande sysslor som förenklar montaget.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort är meriterande.

Om tjänsten:
Scandifasad erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar med stora möjligheter att vara med och påverka sin position och företagets utveckling. Tjänsten kan vidareutvecklas till att innebära andra sysslor med tiden.

Arbetstiderna är dagtid 07:00-16:00. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande.

Hur man ansöker?
Ansökan sker via mail till jobb@tradgardsteknik.se märkning ”Scandifasad”.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dej till Patric Torle, 0705 663230.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Uppdaterad 4 Augusti 2022

SCANDIFASAD The leader in glass building systems ingår i företagsgruppen Trädgårdsteknik AB


SökÖversikt

Extranät


Nyhetsbrev

Vänligen ange en korrekt e-postadress
Produkt- och branschnyheter från Scandifasad. Registrera er idag!