Välkommen till Scandifasad
Scandifasad har många års erfarenhet inom projektering, tillverkning av glaspartier som dörrar, fasader, taklanterniner, fönster, räcke, solavskärmning, skjutvik-skjutdörrar och uterum/vinterträdgårdar.

Vi är auktoriserade tillverkare av aluminiumsystem från SAPA Vi erbjuder högkvalitativa produkter från SAPA, vilket är ett ledande varumärke inom byggsystem i aluminium. Våra fasader, fönster, tak och dörrar har ett DNA som grundar sig på hög prestanda och användarvänlighet. Idag kan vi erbjuda aluminiumprodukter med ett av marknadens lägsta koldioxidavtryck, detta genom produkter med aluminium Hydro CIRCAL.

Med våra produkter har du möjlighet att designa och konstruera dina byggprojekt med stor flexibilitet samtidigt som du minskar projektets klimatavtryck med koldioxidsnåla fasader, fönster, tak och dörrar.

Vår moderna maskinpark, breda kompetens och effektiva lager- och leveranssystem erbjuder en unik helhetslösning för Skandinaviens byggsektor inom projektering, tillverkning, leverans, montage-support och montage-entreprenad.

Scandifasad ingår i bolagsgruppen Trädgårdsteknik AB ihop med Bevattningsteknik AB och Greenpower AB

Välkommen med Er förfrågan till oss på Scandifasad!
SökÖversikt

Extranät


Nyhetsbrev

Vänligen ange en korrekt e-postadress
Produkt- och branschnyheter från Scandifasad. Registrera er idag!

Nyheter

SAPA Selection Återförsäljare

Vi kan nu stolt presentera att vi nu även är återförsäljare av sapa selection.

2023-02-01 - Läs mer

RSS feed RSS